Nro 4-2017
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Ostokset, käsityöt, lahjatavarat ;  Aina ; 
Avainsanat: Suomi 100 Varsinais-Suomi, Uusikaupunki, Amalinda, vaatekauppa, ryhmävierailu

Suomi 100 Varsinais-Suomi


Amalindassa on naisten ja lasten vaatteiden lisäksi myynnissä sisustus- ja lahjatavaroita, Cavaletin matkalaukkuja sekä ekologisia kosmetiikkatuotteita. Kuva: Vaateliike Amalinda

Vaateliike Amalinda – yksilöllinen ja palveleva vaatekauppa

Keväällä 2016 Uudenkaupungin keskustassa avautui uusi naisten- ja lastenvaateliike täynnä silmänruokaa. Vaateliike Amalindan valikoimissa erottuvat pirteät värit ja muodikkaat kuosit. Vaatevalikoimaa täydentävät luonnonmukaiset hemmottelutuotteet.


  Putiikkia pyöritetään oman perheen voimin. Yrittäjä Tanja Välimäen apuna myyjänä työskentelee sisko Teija Välimäki.


Yrittäjä Tanja Välimäen (oikealla) apuna myyjänä työskentelee sisko Teija Välimäki. Kuva: Vaateliike Amalinda
  Vaateliike Amalindasta jokaiselle naiselle löytyy jotakin ikään ja kokoon katsomatta. Naistenvaatteiden lisäksi valikoimissa on naisten alusasuja, lastenvaatteita, sisustus- ja lahjatavaroita, Cavaletin matkalaukkuja sekä uutuutena ekologisia kosmetiikkatuotteita.

Ei ostoskeskustavaraa

  Myynnissä on runsaasti kotimaisia tuotteita, mutta myös mielenkiintoisia merkkejä Euroopasta. Tuotemerkkien valinnassa vaikuttavat erityisesti omaperäisyys, ekologisuus sekä tuotteen alkuperän tiedostaminen.


Amalinda on Ruska-lastenvaatteiden eteläisin jälleenmyyjä. Kuva: Vaateliike Amalinda
  – Kotimaisista merkeistä edustettuina ovat muun muassa Ehta, Myllymuksut, Kaino ja PaaPii. Olemme myös Ruska-lastenvaatteiden eteläisin jälleenmyyjä – näitä käsityönä valmistettuja, lähes uniikkeja vaatteita on saatavilla Amalindan lisäksi vain muutamasta paikasta Pohjois-Suomessa, Välimäki esittelee.

Erilaisia elämyksiä ryhmille

  Sisarukset panostavat yksilölliseen ja ystävälliseen palveluun. Liikkeessä on järjestetty myös asiakasiltoja, jotka on otettu innokkaasti vastaan. Iltojen ohjelmassa on ollut muun muassa stylistin vinkkejä pukeutumiseen, ihon hemmottelua kosmetiikkatuotteilla ja piilotetun lahjakortin metsästystä.


Amalindassa järjestetään erilaisia tapahtumailtoja tilauksesta myös ryhmille. Kuva: Vaateliike Amalinda
  Erilaisia tapahtumailtoja järjestetään tilauksesta myös ryhmille. Muuttumisleikki, hemmotteluilta tai alusasuesittely on elämyksellinen lisä vaikkapa teatterimatkan ohjelmaan.

  – Illan kulku suunnitellaan toiveiden mukaan. Vain taivas on rajana – meidän päämäärämme on saada naiset unohtamaan itsekritiikki. Meille on tärkeää, että asiakas tuntee vaatteissaan olonsa kotoisaksi ja kauniiksi, Välimäki korostaa.

  Vaateliike Amalindan tuotevalikoimaan voi tutustua kesällä avatussa verkkokaupassa, joka palvelee koko Suomea ympäri vuorokauden.http://www.amalinda.fi

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »