Nro 4-2017
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Tapahtumat ;  Luontokohteet ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Suomi 100 Varsinais-Suomi, Salo, Lehmiranta, lomakeskus, Eläkeliitto, teemaviikot, luontoretket

Suomi 100 Varsinais-Suomi


Monipuolinen ja viihtyisä Lehmirannan lomakeskus palvelee kaikenikäisiä matkailijoita ja on oiva tukikota Teijon kansallispuistossa retkeileville. Kuva: Lehmirannan lomakeskus

Lehmirannan lomakeskuksessa korostuvat yhteisöllisyys ja turvallisuus

Eläkeliiton ylläpitämä Lehmirannan lomakeskus järjestää ohjelmallisia teemalomia ja kursseja piristämään ikäihmisten arkea. Monipuolinen ja viihtyisä lomakeskus kylpylöineen palvelee kaikenikäisiä matkailijoita ja on oiva tukikohta Teijon kansallispuistossa retkeileville.


  Eläkeliiton läsnäolo näkyy Lehmirannassa ohjelmallisten lomien tarjonnassa ja tilojen soveltuvuudessa ikäihmisille. Rauhallisen Lehmijärven rannalla Salon maaseudulla turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota; henkilökunta osallistuu säännöllisesti ensiapukoulutuksiin, palohälytykset ohjataan suoraan hälytyskeskukseen ja varageneraattorit varmistavat valojen ja keittiön toiminnan myös sähkökatkon sattuessa.


Lehmirannan lähiympäristössäkin on hyviä lenkkipolkuja. Kuva: Lehmirannan lomakeskus 
  Tärkeintä on kuitenkin henkilökohtainen suhde asiakkaisiin – Lehmirannan lomakeskuksessa ei kenenkään anneta hukkua massaan.

Riemua, rytmiä ja rentoutumista

  Helppous ja huolettomuus houkuttelevat nauttimaan Lehmirannan palveluista. Saman katon alla voi nauttia kylpylän poreista, hemmotteluhoidoista ja piristävistä aktiviteeteista. Samanhenkistä seuraa ja vertaistukea on aina tarjolla.


Elämää kaikilla aisteilla -kulttuuriviikon Itämainen ilta. Kuva: Lehmirannan lomakeskus
  Teemaviikot tuovat loman keskelle tuulahduksen kansainvälisyyttä.

  – Elämää kaikilla aisteilla -kulttuuriviikoilla sukelletaan kreikkalaisen, karibialaisen, itämaisen ja italialaisen kulttuurin pyörteisiin sekä maistellaan kotimaisia makuja Riistapeijaisten ja Saaristolaislounaan merkeissä, kertoo markkinointisuunnittelija Jonna Elovaara.

  Musiikki on Lehmirannassa vahvasti läsnä.

  – Pelimanniviikoilla nautitaan eri puolilta Suomea saapuvien pelimannien musisoinnista, Nuoruusajan ikivihreät tuo 40–60-lukujen tanssimusiikin helmet, kukkamekot ja pussihousut takaisin tanssilattialle ja Lehmiranta tanssii ja soi -viikoilla voi musiikista nauttia laulaen, tanssien, soittaen tai kuunnellen.

Lisävirtaa luonnosta ja päiväretkistä

  Teijon kansallispuisto houkuttelee kaikenikäisiä retkeilijöitä nauttimaan luonnon rauhasta. Telttailun sijaan Lehmirannassa voi syödä hyvin, nauttia kylpylän palveluista ja majoittua mukavasti hotellitason huoneessa.


Päivällä retkeillään ja nautitaan luonnon rauhasta, yö nukutaan hyvin hotellitason huoneissa. Kuva: Lehmirannan lomakeskus
  – Talossa on myös auktorisoituja oppaita, joiden kanssa ryhmät voivat lähteä retkeilemään turvallisin mielin, Elovaara vinkkaa.


Ryhmä lähdössä retkelle lähiympäristöön. Kuva: Lehmirannan lomakeskus
  Päiväretkiä on helppo tehdä esimerkiksi Teijon ja Fiskarsin ruukkikyliin, Hankoon ja Turun saaristoon. Salon alue tarjoaa matkailijoille runsaasti kulttuurihistoriaa sekä mielenkiintoisen kurkistuksen Nokian menneisyyteen.http://www.lehmiranta.fi

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »