Nro 5-2017
Luokittelu: Aina ; 
Avainsanat: Päätoimittajalta, pääkirjoitus, Ahti Oksman
Näin vuoden viimeisen numeron valmistuessa alkaa jälleen olla yksi työntäyteinen vuosi takanapäin. Tämä Suomen 100-vuotisjuhlavuosi oli lehtemme yhdeksäs ilmestymisvuosi. Näihinkin vuosiin on mahtunut useita taloudellisesti vaikeita ajanjaksoja, mutta onneksi taantuma tai esimerkiksi venäläismatkailijoiden tulon tyrehtyminen eivät kuitenkaan saaneet lamautettua suomalaisia matkailuyrityksiä. Tällä hetkellä maamme matkailuyrityksilläkin näyttäisi olevan menossa hyvä nousukausi.


  Näiden vuosien aikana taloudelliset lainalaisuudet ovat koskeneet myös Matkailu kotimaassa.fi -lehteä. Olenkin kiitollinen kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat omien vaikeuksiensakin keskellä jaksaneet luottaa lehteemme ja sen toimintaperiaatteisiin. Sen ansiosta olemme voineet lähes tuplata postituslistallamme olevien yhdistysten määrän, ja nykyään lehden saa jo yli 3000 yhdistyksen matkavastaavaa tai puheenjohtajaa. Kun tähän määrään lisätään auktorisoidut matkanjärjestäjät, tilaajat ja yhteistyötahot, osoitteellisena postina lehden saa kotiin tai työpaikalle yli 5000 henkilöä. Tämän lisäksi toimitamme kymmenittäin lehtilaatikoita esittelyssä olevalle alueelle kulloinkin mukanaoleville kunnille, yrityksille ja käyntikohteille. Näiden lisäksi postitamme lehden kuntien pääkirjastoihin sekä lehtikimppuja halukkaille matkailutoimistoille ympäri maata.

  Tämän Pohjanmaan teemanumeron aikana olen kiertänyt ristiin rastiin Pohjanmaata. Jälleen sain huomata, että vaikka Pohjanmaa on ollut aiemminkin teemana lehdessämme, edelleen löytyy kohteita, joista emme olleet aiemmin kuulleet. Hämmästelenkin aina uudelleen Suomessa olevien matkailuyritysten ja erilaisten tapahtumien määrää ja laatua. Niissä riittää kirjoitettavaa tuleviksikin vuosiksi.

  Omasta ja koko lehtemme toimituskunnan puolesta haluan kiittää yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Toivotamme teille ja kaikille lukijoillemme hyvää ja rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta!
Tekstin kirjoittiAhti Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »