Nro 5-2017
Luokittelu: Pohjanmaa ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Suomi 100 Pohjanmaa, Kurikka, Jalasjärvi, Jalaskievari, hotelli, motelli, ravintola, sauna

Suomi 100 Pohjanmaa


Jalaskievarin hotellihuoneet ja ravintolapalvelut sijaitsevat päärakennuksessa. Kuva: Jalaskievari

Majoitusta ja makuelämyksiä Jalasjärvellä

Hotelli-ravintola Jalaskievari tarjoaa viihtyisää ja edullista majoitusta Jalasjärvellä, vain puolen tunnin päässä Seinäjoelta. Paremman palvelun Jalaskievarista järjestyy tarvittaessa yhteiskyyti lähiseudun suurtapahtumiin.


  Nykyisin Kurikan kaupunkiin kuuluva Jalasjärvi on kautta aikain tunnettu eteläisenä porttina Pohjanmaalle. Monipuolinen majoituskohde ja lounasravintola Jalaskievari kestitsee vieraitaan kirjaimellisesti kivenheiton päässä Kolmostiestä.

Majoitusta moneen eri tarpeeseen

  Jalaskievarissa voi majoittua laadukkaasti hyvin varustelluissa, ilmastoiduissa hotellihuoneissa. 


Hotelli Jalaskievarin valoisa vastaanottotila. Kuva: Jalaskievari
  Erillisessä rakennuksessa sijaitsevat motellihuoneet puolestaan tarjoavat edullisen mutta viihtyisän vaihtoehdon niin ohikulkijoille kuin lähiseudun tapahtuviin saapuville vieraille. Motellissa majoittujien käytössä on yhteiset kylpyhuone-, oleskelu- ja keittiötilat. Omia lakanoitakaan ei tarvitse kantaa mukana, vaan ne sisältyvät majoituksen hintaan.


Erillisessä rakennuksessa sijaitsevat Jalaskievarin motellihuoneet tarjoavat edullisen mutta viihtyisän vaihtoehdon majoittumiselle. Kuva: Jalaskievari
  Myös aamiainen kuuluu aina mukaan majoituspakettiin. Aamiaistarjoilun jälkeen Jalaskievarin ravintolaan katetaan perinteistä suomalaista kotiruokaa notkuva lounaspöytä, jossa tarjolla on aina useampi lämmin vaihtoehto sekä runsas salaattipöytä.

Rauhallinen tukikohta tapahtumille

  Lounasajan ulkopuolella Jalaskievarin ravintola palvelee matkailijaryhmiä ja juhlavieraita tilausravintolana. Suureen ravintolasaliin voidaan kattaa pöydät 200 juhlavieraalle. 


Jalaskievarin ravintolasaliin voidaan kattaa pöydät 200 juhlavieraalle. Kuva: Jalaskievari
  Kokouksiin ja koulutuksiin on mahdollista varata tilat jopa 400 hengelle. Pienen porukan illanviettoon löytyy saunatilojen yhteydestä noin 25 hengen viihtyisä oleskelutila, jonne voidaan muiden tilaisuuksien tavoin järjestää herkulliset tarjoilut. Myös majoitusvieraat voivat tiedustella saunatilojen varaamista omaan käyttöön.


Herkkuja notkuva tarjoilupöytä. Kuva: Jalaskievari
  Hyvien kulkuyhteyksien ja rennon tunnelman ansiosta Jalaskievari on ihanteellinen majoituskohde Seinäjoen ja lähiseudun tapahtumiin suuntaaville, Kurikan ja Jalasjärven omia tapahtumia ja vetovoimaisia moottoriurheilukisoja unohtamatta.

  – Kesän kohokohtiin, kuten Provinssirockiin, Seinäjoen Tangomarkkinoille ja Ilmajoen Musiikkijuhlille järjestetään majoittujien toiveesta myös yhteiskyytejä, kievariyrittäjä Pekka Salmenkangas lupaa.http://www.jalaskievari.fi

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »