Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Tekniikan maa -näyttely Tekniikan museossa

Paikkakunta: Helsinki
Ajankohta: 01.01.2018 - 31.12.2018
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely
Lisätietoa: www.tekniikanmuseo.fi/nayttelyt

Kuvaus:
Tekniikan maa -näyttely Tekniikan museossa, Viikintie 1, 00560 Helsinki

Avoinna:
ti-ke, pe 9 - 17 
to klo 9 - 19 
la-su klo 11 - 17

Tekniikan museon kesäaukioloajat 5.6.-12.8.2018:
ti-ke, pe-su 11 - 17
to klo 11 - 19

  Tekniikan maa on näyttely teknologian, teollisuuden ja alan innovaatioiden roolista Suomen rakentajina. Näyttely kertoo tekniikan vaikutuksesta arkeen, työhön ja ympäristöön ja esillä ovat niin teknologian ja teollisuuden menneisyys, nykyisyys kuin tulevaisuus. Teknologia pitää sisällään kaikkea koneista ja laitteista ideoihin, ihmisiin ja järjestelmiin. Tekniikka on läsnä jokaisen arjessa, mutta sillä on myös tärkeä rooli yhteiskuntamme muovaajana. Tekniikan maassa voi tutkia, kokeilla ja oivaltaa!

  Kokeminen ja tekeminen ovat näyttelyssä tärkeässä roolissa. Näyttelyn lähtöpisteenä on koti, josta teemat laajenevat infrastruktuuriin, tuotantoon, raaka-aineisiin ja prosesseihin sekä uusiokäyttöön.« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Keväällä 2014 avautuneessa Salon Elektroniikkamuseossa on esillä elektroniikkakaupungin erikoisuuksia ja vanhan aja glamouria. Saloran tuotantoon keskittyvän näyttelyn radiot ja televisiot kertovat radio- ja televisiovalmistuksen historiasta, teknisisistä innovaatioista ja muotoilusta. (Salo – visiitin arvoinen, s. 26-27)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015