Nro 1-2018
Luokittelu: Pirkanmaa, Häme ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Kanta-Häme, Forssa, Vesihelmi, viihdeuimala, hyvinvointipalvelut, kuntosalit, ryhmäliikunta, ryhmämatkat

Kanta-Häme


Vesihelmestä on viime vuosina muodostunut vetovoimainen käyntikohde myös erilaisille matkailijaryhmille. Kuva: Vesihelmi

Vesihelmi hemmottelee 
lapsia ja aikuisia

Viihdeuimala Vesihelmessä virkistyy niin keho kuin mieli.


  Forssan keskustassa sijaitseva viihdeuimala Vesihelmi on palvellut eri-ikäisiä vesipetoja jo yli kaksi vuosikymmentä. Vesihelmen valtti on sen monipuolisuus, sillä siinä yhdistyvät uimahallin ja kylpylän elementit asiakkaita palvelevalla tavalla: altaita löytyy lähes joka lähtöön niin kuntouimareille kuin poreista nauttiville: porealtaita on kaksi ja kuusirataisessa kuntouintialtaassa on taatusti tilaa. 


Lasten ehdoton suosikki on 30-metrinen liukumäki. Kuva: Vesihelmi
  Lapsille ja muille aktiviteettia tarjoavat yli 30-metrinen liukumäki, hyppytorni ja aaltoallas. 


Wibit-temppuratakin on ollut vierailulla Vesihelmessä. Kuva: Vesihelmi
  Pulikoinnin päälle on ihanaa pujahtaa lämpimään saunaan. Viime vuosien aikana Vesihelmen saunaosastolla on tehty remonttia, jonka tuloksena höyrysaunat on saatu esteettömiksi ja käyttäjäystävällisiksi. 

Rentoutusta ryhmille

  Vesihelmen palveluvalikoimaa täydentävät solarium, hieronta- sekä kampaamo- ja kauneushoitolapalvelut ja kolme monipuolisesti varusteltua kuntosalia, joiden käyttö sisältyy pääsylipun hintaan.  Kuntosalipuolta on viime vuosina laajennettu, sillä Vesihelmen tasokkaat tilat ovat paitsi peruskuntoilijoiden ja uimalavieraiden myös paikallisten ja lähialueiden huippu-urheilijoiden suosiossa. Ryhmäliikunnalle on uimalan yläkerrassa oma tilava ja valoisa liikuntasalinsa, joten Vesihelmi on erinomainen matkakohde ryhmille, jotka haluavat yhdistää kuntoilun ja virkistäytymisen.


Vesihelmessä voidaan järjestää myös monenlaista ryhmäliikuntaa, kuten vesijumppaa. Kuva: Vesihelmi
  Vesihelmestä on viime vuosina muodostunut vetovoimainen käyntikohde erilaisille matkailijaryhmille, ja kun uimalavierailuun yhdistetään muita kaupungin vierailukohteita, saadaan ryhmille koottua mielenkiintoisia retkiä. Pienessä kaupungissa kohteet ovat kätevästi lyhyiden etäisyyksien päässä toisistaan, joten aika ei huku siirtymiin, vaan päivät voidaan käyttää täysimääräisesti kohteissa. 


Vesihelmessä on panostettu viihtyvyyteen. Kuva: Vesihelmi
  Vesihelmi tekee yhteistyötä kaupungin muiden matkailutoimijoiden kanssa, ja retkipaketit räätälöidään aina erikseen kunkin ryhmän toiveiden mukaan. Päivän aikana voidaan esimerkiksi vierailla museossa, järjestää jumppahetki joko liikuntasalissa tai altaassa, saunoa porukalla ja lopuksi ruokailla Vesihelmen viihtyisässä ravintolassa. Uimalassa on oma keittiö, joka toteuttaa ryhmien ruokailutoiveet tarpeiden mukaan. Ryhmien on mahdollista varata käyttöönsä myös viihtyisiä kokoustiloja tai 15 hengen tilaussauna. Kokoustilojen vuokraan sisältyy aina myös allasosaston käyttö.

  Vesihelmessä kaikkien vieraiden viihtyvyys on ykkösasia. Valoisat ja siistit tilat, puhdas vesi ja tiloihin sijoitetut viherkasvit luovat viihtyisyyttä, joka ymmärrettävästi houkuttelee kävijöitä Vesihelmeen uudestaan ja uudestaan.

http://www.vesihelmi.fi

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »