Nro 1-2018
Luokittelu: Pirkanmaa, Häme ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Kanta-Häme, Forssa, Scandic Forssa, majoitus, ravintola, kokoukset, juhlat, saunaosasto

Kanta-Häme


Scandic Forssa sijaitsee sopivalla paikalla pikkukaupungin keskustassa. Kuva: Scandic Forssa

Räätälöityjä palveluita
ja rentoa lomailua 
Forssan ydinkeskustassa

Scandic Forssa on ihanteellinen paikka niin lomailuun kuin kokouksille.


  Forssa sijaitsee sopivasti noin tunnin ajomatkan päässä niin Helsingistä, Turusta kuin Tampereeltakin. Scandic Forssa tarjoaa oivat puitteet irtiotolle arjesta. 

Viihtyisää ja kodinomaista

  Scandic Forssassa on 67 tilavaa ja viihtyisää huonetta. Osassa huoneista on kaupunkinäkymä, joka tarjoaa oleilijalle alati muuttuvan maisemataulun. Rauhallinen ympäristö ja mukavat sängyt suorastaan houkuttelevat lepäilyyn. Perusvarustelluissa standard-huoneissa on kaikki tarvittava, ja ilmastointi ja pimennysverhot takaavat mukavat yöunet jokaiseen makuun. Vielä hieman enemmän ylellisyyttä tarjoavat erityisvarustellut superior-huoneet sekä ylellinen sviitti, jossa on mm. oma sauna.


Hotellissa on 67 tilavaa ja viityisää huonetta. Kuva: Scandic Forssa
  Scandic Forssan ravintola Villa palvelee niin yöpyjiä kuin tilausravintolana erilaisissa tilaisuuksissa. Aamuisin ravintolassa on tarjolla runsas aamiainen ja iltaisin vatsa täyttyy Villan oman á la carte -listan herkullisista annoksista.


Ravintola Villa toimii päivisin tilausravintolana ja on suosittu illastamispaikka myös paikallisten keskuudessa. Kuva: Scandic Forssa
  – Katutasossa sijaitseva ravintola on suosittu illastamispaikka myös paikallisten keskuudessa, ja sen yhteydessä sijaitsevaan viihtyisään aulabaariinkin voi tilata ruokaa ja juomaa ravintolan listalta, kertoo hotellipäällikkö Joni Järvi

  Baarin olohuoneenomaisessa ympäristössä voi rentoutua ja viettää iltaa syöden, jutellen tai tv:tä katsellen.

Kokoukset ja perhejuhlat alusta loppuun

  Keskeisen sijaintinsa ansiosta Scandic Forssa on erinomainen vaihtoehto kokousten ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi. Hotelliin on helppo tulla, ja vieraat voi majoittaa tilaisuuden kanssa saman katon alle. Hotellin henkilökunta auttaa mielellään kaikissa järjestelyissä alusta loppuun. 

  – Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen on Scandic Forssassa kunnia-asia, ja puitteiden lisäksi henkilökunta auttaa myös oheisohjelman, mm. bändien ja muiden esiintyjien järjestämisessä, Järvi vakuuttaa.


Scandic Forssassa on erikokoisia tiloja kokouksille. Kuva: Scandic Forssa
  Kokouksia varten Scandic Forssa tarjoaa erikokoisia kokoustiloja intiimeistä 10 hengen huoneesta jopa 100 henkilöä vetävään suureen tilaan. Yksi tiloista on yhdistettävissä hotellin saunaosastoon, joten kokouksen päätteeksi voi saunoa kokouspölyt pois tai pulahtaa virkistävään porekylpyyn.


Hotellin saunaosastolla on myös poreallas. Kuva: Scandic Forssa
  Suurten kaupunkien hotelleihin verrattuna Scandic Forssa on kohtuuhintainen. Pikkukaupungin mutkattomassa ilmapiirissä on helppo viihtyä, ja hotellin joustava ja asiakaslähtöinen palveluasenne tekee vierailusta nautinnollisen.

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/forssa/scandic-forssa

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »