Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Musiikkia! Ruovesi

Paikkakunta: Ruovesi
Ajankohta: 26.06.2018 - 01.07.2018
Sijainti: Pirkanmaa, Häme
Tapahtumatyyppi: Teatteri / Musiikki
Lisätietoa: http://musiikkiaruovesi.fi/

Kuvaus: Musiikkia! Ruovesi tarjoaa 26.6.–1.7.2018 laadukkaan konserttiviikon kansainvälisten taiteilijoiden siivittämänä ainutlaatuisessa ympäristössä, useammassa konserttipaikassa. 

MUROLEEN KIRKKO –  TAPIOLA-KYLÄTALO  –  SOFIA MAGDALENAN KIRKKO  – SEURAKUNTAKESKUS AATOS 

Musiikkia! Ruovesi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään tänä kesänä 13. kerran. Vuonna 2006 kahdella konsertilla aloittanut festivaali tarjoaa kesäisin näyttävän konserttisarjan, jossa esiintyvät sekä koti- että ulkomaiset eturivin muusikot. Festivaali hyödyntää Ruoveden ainutlaatuista, luonnonläheistä kesäympäristöä viemällä kamarimusiikkia myös tavallisuudesta poikkeaviin ympäristöihin. Tapahtuman taiteellisena suunnittelijana toimii huilutaiteilija Anna Aminoff.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Laitila on sijainnut aikanaan meren rannalla, ja kaupunkia halkova Sirppujoki oli merenlahti. Maankohoamisen myötä merelle on nykyisin lyhyimmilläänkin kolme kilometriä. (Laitila – historiallinen kulttuuripitäjä, s.14–15)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2013