Nro 2-2018
Luokittelu: Pirkanmaa, Häme ;  Ruokailu, majoitus ;  Teatterit, orkesterit ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ;  Kesä ; 
Avainsanat: Nokia, Cumulus Resort Eden, Nokia River Golf, Nokian kesäteatteri, VisitNokia

Kotimaan Matkailumessut Tampereella 20.-22.4.2018


Cumulus Resort Eden, tuttavallisemmin Nokian Eden. Kuva: Nokian kaupunki

Monipuolisesti mahdollisuuksia Nokialla

Nokia yllättää monipuolisella vapaa-ajanvieton tarjonnallaan. Liikunnasta, kulttuurista ja itsensä hemmottelustakin kiinnostuneille Nokialla riittää tekemistä.


  Nokian ikisuosikkikohde on kauniissa Pyhäjärven rantamaisemassa sijaitseva kylpylähotelli Cumulus Resort Eden.


Kesäaikaan Nokialle voi matkustaa Tampereelta tai Hämeenlinnasta Hopealinjojen m/s Silvermoon-matkustajalaivalla, joka pysätyy tarvittaessa Edenin laiturissa. Kuva: Nokian kaupunki
   ”Nokian Eden” tarjoaa huvituksia ja hemmottelua koko perheelle: allasosaston trooppisessa lämmössä voi kylpeä mielin määrin, ilotella vesiliukumäessä tai rengasliu’ussa, ja kylpylän spa-osastolla pääsee nauttimaan monipuolisesta valikoimasta kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja tai hieronnoista. Kuntosali, monipuolinen ravintolatarjonta ja kodikkaat huoneet takaavat hyvän kylpyläloman vaikka pidemmäksikin aikaa. 

Golf rokkaa!

  Muutaman kilometrin päässä Edenistä sijaitseva Nokia River Golf on yksi Pirkanmaan tasokkaimmista golf-kentistä. Vaihtelevassa hämäläisessä maalaismiljöössä risteilevä kenttä tarjoaa paitsi pelaamisen juhlaa myös iloa silmälle: rantalenkin lähellä virtaava Nokianvirta sekä kenttää ympäröivät kalliot luovat upeat puitteet kolopallon pelaamiselle.


Nokia River Golf on yksi Pirkanmaan tasokkaimmista golf-kentistä. Kuva: Nokian kaupunki
  Kentän uusin osa, Rock-kenttä modernisti muotoiluine väylineen ja pelistrategisine haasteineen tuo pelaamiseen uudenlaista mielenkiintoa.

Klassikkoa Kennonnokassa

  Nokian Työväen Teatterin ensi kesän näytös on Väinö Linnan klassikko, suomalaisten suuresti rakastama Täällä Pohjantähden alla. Kunnianhimoinen hanke sopiikin kesäteatteriin juuri tänä vuonna, kun kansalaissodasta on kulunut sata vuotta. 


Nokian kesäteatteri - Kennonnokka. Kuva: Nokian kaupunki
  Näytelmän sovittaja ja ohjaaja Matti Kuikkaniemi on tehnyt sovituksen nimenomaan Kennonnokan kesäteatteria ajatellen, ja vaikka suurteoksesta on ollut pakko jättää pois monia kohtauksia ja henkilöitä, keskeisimmät tapahtumat ja rakastetuimmat henkilöhahmot on teatterisovituksessa säilytetty. Juhannuksen jälkeen ensi-iltansa saava Pohjantähti herättää taatusti suuria tunteita vieläkin.

VisitNokia – ja jaa se somessa!

  Nokia kasvaa ja kehittyy aktiivisesti, ja se näkyy myös kaupungin matkailupalveluissa. Kotimaan Matkailumessuille avautuu uusi VisitNokia-matkailusivusto, joka kokoaa kaikki Nokian nähtävyydet, elämykset, ravintolat sekä kokous- ja juhlatilat yhdelle sivustolle. Matkailijat voivat osallistua sivuston sisällöntuotantoon julkaisemalla kuvia ja kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa hashtagilla #visitnokia. 


Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »