Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Immanuel-jouludraama

Paikkakunta: Nurmes
Ajankohta: 23.12.2018 18:00 - 23.12.2018
Sijainti: Pohjois-Karjala
Tapahtumatyyppi: Teatteri / Musiikki
Lisätietoa: www.immanuel.fi

Kuvaus:
Immanuel-jouludraama Nurmeksen kirkkopuistossa 23.12.2018 klo 18 alkaen

   Katuvalot sammuvat, kirkonkellot alkavat kutsua kansaa Nurmeksen kirkkopuistoon ja solamaisen Maariankadun varrelle. Joka vuosi joulun aatonaattona klo 18 pienessä pohjoiskarjalaisessa kaupungissa siirrytään elämään joulun ihmettä - Jeesus syntyy lumen ja jään keskelle. 

  Immanuel jouludraaman käsikirjoittaja on Eeva Vainio. Musiikin on säveltänyt Seppo Paakkunainen ja laulujen sanat ovat kirjoittaneet Rauha Kejonen ja Eeva Vainio. Jouludraaman esitykset aloitettiin vuonna 1989, joten vuonna 2018 tullaan draama esittämään jo 30. kerran. Yleisö osallistuu esitykseen siirtymällä näyttelijöiden mukana seuraavaan kohtaukseen. Esitystä ei voi seurata netistä tai videolta, se on koettava kuten 1000-2500 ihmistä vuosittain.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Tarinan mukaan humalatilaa kuvaava sana ”seilissä” on saanut alkuperänsä historiallisella Seilin saarella poltetusta ja liiallisina annoksina nautitusta alkoholista. (Länsi-Turunmaan saaristoon on helppo tulla, s. 18)

Matkailu kotimaassa.fi nro 3-2011