Nro 5-2018
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Ostokset, käsityöt, lahjatavarat ;  Aina ; 
Avainsanat: Satakunta, Huittinen, Härkäpakari

Satakunta


Kahvion Minna ja lämpimät munkit. Kuva: Härkäpakari

Härkäpakarissa 
palvellaan ilolla – ja vuosien kokemuksella 

Kun sydämellä tehdään töitä, voi tulla vain hyvää. Tällä periaatteella Huittisten Härkäpakarissa on palveltu jo yli kaksikymmentä vuotta. 


  Olitpa vailla ruokaa, kahvia tai uutta kassia, kannattaa suunnata auton nokka kohti Huittisten Härkäpakaria. Valtateiden 12 ja 2 välittömässä läheisyydessä sijaitsevalta liikenneasemalta löytyy ruoka- ja kahvilapalveluiden lisäksi muun muassa laajat valikoimat erilaisia laukkuja. 

Liikenneasema oikealla paikalla 

  Härkäpakarissa on otettu vastaan asiakkaita aina 1990-luvulta lähtien. Paikan yrittäjänä nykyään toimivan Timo Tuomolan isä Raimo Tuomola osasi aikoinaan valita liikenneasemalle oivan paikan vilkkaiden teiden tuntumasta.  

  – Isäni katseli kun autoja meni ja tuli ja pohti, kun osan noista saisi pysähtymään, Tuomola pohjustaa. 


Härkäpakari sijaitsee vilkkaiden teiden tuntumassa. Kuva: Härkäpakari
  Raimo Tuomola osti maata ensin yksityiseltä ja sitten lisää kaupungilta, ja perusti tontille Härkäpakarin. Kaupunki rakensi vielä tontille uuden sisääntulotien. Tänä päivänä paikka toimii monen matkalaisen taukopaikkana, johon on helppo poiketa. 

  – Meillä tehdään töitä sydämellä. Piha-alueet ja vessat pidetään siisteinä, henkilökunta on iloista ja hinnat kohdillaan, summaa Timo Tuomola Härkäpakarin periaatteita. 

Saman katon alla 

  Härkäpakari on varsinainen monitoimitalo. Vatsansa saa täyteen Härkäpakarissa aina aamun tunneilta iltamyöhään. Liikenneasemalla palvelee sekä kahvila-ravintola että Hesburger. Lounaan lisäksi voi  ravintolassa valita listalta à la carte -annoksen tai herkutella hampurilaisella. 


Lehtipihvi Härkäpakarin tapaan. Kuva: Härkäpakari
  Ruokailun tai kahvittelun yhteydessä onnistuvat kauppa-asiat K-Marketissa  ja tankkaaminen Nesteen kylmäasemalla. Tuliaisostokset puolestaan löytyvät helposti kahvilan lahjatavaravalikoimista tai vaikkapa Urjalan Makeistukun herkkulaareista. Rakennuksessa toimii myös Huittisten kaupungin matkailun infopiste


Laukku-Centerin 200 neliön tiloissa on kattava valikoima erilaisia laukkuja. Kuva: Härkäpakari
  Laukuista kiinnostunut ja paljon matkustellut Raimo Tuomola perusti aikanaan Härkäpakariin myös Laukku-Centerin, joka on vuosien saatossa vähitellen laajentunut. Nykyään liikkeen noin 200 neliön tiloista löytyy niin kattava valikoima erilaisia laukkuja, että niitä tutkaillessa voi iskeä jo valinnan vaikeus. 

http://www.harkapakari.fi

Tekstin kirjoittiElina Lammela


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »