Nro 5-2018
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Satakunta, Harjavalta, Hotelli Hiittenharju, Tuomas Tyrjy

Satakunta


Hotelli Hiittenharju on oiva kohde tiloineen, tapahtumineen ja aktiviteettimahdollisuuksineen niin kokoustaville kuin vapaa-ajanmatkustajille. Kuva: Hotelli Hiittenharju

Kokouspäivä Satakunnan sydämessä

Tanssikansan keskuudessa suosiota kerännyt Hotelli Hiittenharju Harjavallassa on myös ykkösluokan kokouspaikka hyvällä sijainnilla. 


  Hotelli Hiittenharju on tunnettu naistentansseistaan, jotka vetävät viikoittain väkeä niin läheltä kuin kaukaakin kuuntelemaan Suomen iskelmätaivaan kuumimpia nimiä. Satakunnan sydämessä sijaitseva Hotelli Hiittenharju tarjoaa myös loistavat puitteet erilaisten kokousten pitämiseen. 

Kokous valmiina pakettina 

  Finlandia Hotels -ketjuun kuuluvaa Hotelli Hiittenharjua pyörittävä Tuomas Tyrjy on hotelliyrittäjä jo kolmannessa polvessa. Tyrjyn isoisä oli mukana perustamassa Hiittenharjua 1970-luvulla, ja myös hänen isänsä on toiminut paikan yrittäjänä. 

  Viime vuosina hotellissa on panostettu vahvasti erilaisten kokouspalvelujen kehittämiseen. Valmiiksi räätälöidyt kokouspaketit, kuten viikonlopun majoituspakettikokoukset, tekevät kokoustamisesta vaivatonta ja sujuvaa. 


Hotelli Hiittenharjun auditorio. Kuva: Hotelli Hiittenharju
  – Meillä todella hyvät puitteet kokouksille. Eri kokoisia tiloja löytyy yhteensä viisi, aina kuuden hengen kabinetista 120 hengen kokoustilaan. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla aivan valtatie 2:n varrella, ja iso ilmainen paikoitusalue on asiakkaiden käytettävissä, Tyrjy kertoo. 

Jalalla koreasti tai elämyksiä etsien

  Hiittenharju ei ole vain kokoustajien kohde, vaan erilaiset tapahtumat ja aktiviteettimahdollisuudet tekevät paikasta vapaa-ajanmatkustajillekin oivan lomapaikan. 


Hotellin jokaiseen huoneeseen on oma sisäänkäynti ulkoa. Kuva: Hotelli Hiittenharju
  Rivitalomaisista majoitustiloista löytyy 66 huonetta sekä kaksi saunallista sviittiä, joihin kaikkiin on oma sisäänkäynti ulkoa. Hotellissa palvelee aamusta iltaan Ravintola Castello, jossa tarjoillaan niin á la carte -ruokaa, lounasta kuin myös hotellin aamiainen. Ravintolan tilat taipuvat tarvittaessa suuriinkin juhliin, sillä asiakaspaikkoja on yhteensä 250.

 
Tunnelmallinen Ravintola Castello. Kuva: Hotelli Hiittenharju
  Herkutteluun ja rentoon lomailuun voi yhdistää myös erilaisia elämyksiä ja suunnata hotellin yhteistyökumppaneiden järjestämiin aktiviteetteihin, kuten mönkijäsafarille tai curlingin pariin. Ja kun kerran Hiittenharjussa ollaan, ei tanssikenkiä kannata unohtaa kotiin.  

http://www.hotellihiittenharju.fi

Tekstin kirjoittiElina Lammela


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »