Nro 5-2018
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Luontokohteet ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Aina ; 
Avainsanat: Satakunta, Merikarvia, retkipaketti

Satakunta


Maalaismatka landelle tempaa niin pienet kuin isotkin trenkimiehet mukaan maatilan töihin. Kuvat: Merikarvian kunta

Luonnollisesti Merikarvialla

Merikarvialla voi viettää mielenkiintoisen aktiivipäivän oman työyhteisön, yhdistyksen tai tiimiin kanssa. Ympäri vuoden järjestettävien retkien aikana voi kohdata itse joulupukin, muulloinkin kuin joulun alla!


  Merikarvian matkailusihteeri Seija Väre kertoo, että 6–15 hengelle suunniteltuun, noin kolmen tunnin Luonnollisesti-retkipakettiin kuuluu opastettu kiertoajelu ryhmän omilla kulkuvälineillä. Pulla- tai piirakkakahvit nautitaan tunnelmallisen Vanha-Heikkilän majatalon perinteisessä salissa, jossa joulun aikaan valittavana on myös joulupuuro rusinasopan kera. 

  – Vaihtoehtoisesti kahvitus voidaan järjestää myös osittain maan alle rakennetussa Korsutuvassa, joka henkii sota-ajan tunnelmaa, Väre selvittää. 

Aktiviteetti oman maun mukaan

  Retkipakettiin kuuluvan aktiviteetin kukin ryhmä voi valita kiinnostuksensa mukaisesti. Kokemattomillekin soveltuva melonta Merikarvianjoella on upea elämys. 

  Miten ennen taottiin? Retken aikana voi tutustua myös kalevalaiseen sepäntyön ja perinteen esittelyyn pajassa, mistä voi myös ostaa sepän töitä.


Kärryajelua Viikilän Hevostilalla.
  Hevosaktiviteeteista voi nauttia Viikilän Hevostilalla, jossa valittavana on joko kärry- tai rekiajelu, ratsastus tai hevosten hoitaminen. 


Ohjeistusta värikuula-ammuntaan Niittyniemessä.
  Niittyniemessä voi kokeilla ammuntaa maalitauluihin paintball-merkkaimella. Kaikenikäisille sopivan, hauskan täsmäammunnan jälkeen evästellään luonnon helmassa. Adrenaliininhakuisille ryhmille on erikseen tilattuna tarjolla myös vauhdikkaita pelikokonaisuuksia.

  Koivuniemen Herran maatilalla järjestetään ohjattuja elämyspäiviä. Maalaismatka landelle tempaa niin pienet kuin isotkin karjakot mukaan maatilan töihin. 


Trenkimiehiä töissä Koivuniemen Herran MuuMaassa.
  – Äksönit soveltuvat kaikille. Työtehtäviä jaetaan ryhmille kesällä sekä joulupukin ja trulliakkojen aikaan, kertoo emäntä Sirkka Liisa ”Sirkkis” Koivuniemi.

Omat eväät tai tilausruokaa 

  Retken aikana pysähdytään tulen ja veden ääreen nauttimaan omista eväistä sekä Merikarvian upeasta luonnosta. Jos ryhmä kuitenkin haluaa täydentää retkipäivää kunnon aterialla, sekin järjestyy lisämaksusta joko ennen tai jälkeen retken.  

www.merikarvianmatkailu.fi (katso myös muita matkailupaketteja)

LUONNOLLISESTI-RETKIPAKETTI
Kesto: noin 3 tuntia
Toteutus: ympäri vuoden (säävaraus)
Tiedustelut miel. sähköpostilla:
info@merikarvianmatkailu.fi  
puh. 050 468 7557Tekstin kirjoitti


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »