Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Kohtaamisia, Heikki Willamon valokuvanäyttely Lohjalla

Paikkakunta: Lohja
Ajankohta: 08.05.2019 - 27.10.2019
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely
Lisätietoa: https://www.lohja.fi/vapaa-aika-liikunta/lohjan-museo/

Kuvaus:
Kohtaamisia, Heikki Willamon valokuvanäyttely 8.5.–27.10.2019
Lohjan Museo (Rovastinkatu 1, 08100 Lohja) 

  Kohtaamisia -näyttely koostuu noin 30 nisäkäskuvasta: edustettuina ovat karhu, hirvi, kauriit, supikoira ja mäyrä. Karhut on valokuvattu Kuhmossa vuosina 2010-2016. Muut kuvat ovat kuvaajan kotiseudulta läntiseltä Uudeltamaalta. Willamon ajatuksena on saattaa yhteen alkuperäistä eläimistöämme sekä ihmisen tänne tuomia lajeja. Valokuvaajana Willamo on kiinnostunut kotiseutunsa Lohjan ja Länsi-Uudenmaan vanhoista metsistä sekä eläimistä, erityisesti nisäkkäistä. Häntä kiinnostavat ihmisen ja eläimen kohtaaminen, kalliotaide, vanhat myytit ja mytologiat. Näyttelyä on tukenut Opetus- ja kulttuuriministeriö.« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Repoveden kansallispuistossa sijaitseva Lapinsalmen riippusilta on 50 metriä pitkä ja painaa viisi tonnia. Vuonna 1987 valmistunut silta roikkuu kymmenen metrin korkeudessa. Kävely kapealla, huojuvalla sillalla on vaikuttava elämys. (Kesän mukavin retki, s.46)

Matkailu kotimaassa.fi nro 3-2011