Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Torstain kulttuurikävelykierrokset Lohjalla

Paikkakunta: Lohja
Ajankohta: 06.06.2019 - 28.08.2019
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Retki
Lisätietoa: https://www.visitlohja.fi/nae-ja-koe/kulttuurikierrokset/

Kuvaus:
Visitlohjan torstain kulttuurikävelykierrokset 6.6.–28.8.2019 klo 17 eri puolilla Lohjaa

  Lohjan perinteiset kesän Torstain kulttuurikävelykierrokset on odotettu kesätapahtuma Lohjalla. Kulttuurikävelykierrokset alkavat torstaina 6.6. klo 17.00 ja jatkuvat torstaisin aina elokuun loppuun saakka. 

  Tapahtumasarjaa varten Lohjan oppaat ovat suunnitelleet kierroksia mm. Wanhaan Lohjan keskustaan, Sammattiin Elias Lönnrotin jalanjäljille, Tytyrin avolouhoksen maisemiin ja Lohjan Pyhän Laurin kirkon kirkkomaalle. Yleisön kannattaakin osallistua niin monelle kierrokselle kuin mahdollista, sillä jokainen kierros on erilainen ja tuo varmasti uutta näkökulmaan Lohjaan ja lähimatkailuun.« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Keväällä 2014 avautuneessa Salon Elektroniikkamuseossa on esillä elektroniikkakaupungin erikoisuuksia ja vanhan aja glamouria. Saloran tuotantoon keskittyvän näyttelyn radiot ja televisiot kertovat radio- ja televisiovalmistuksen historiasta, teknisisistä innovaatioista ja muotoilusta. (Salo – visiitin arvoinen, s. 26-27)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015