Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Taidekartanon kesäkurssi 29.6. Punkaharjulla

Paikkakunta: Punkaharju, Savonlinna
Ajankohta: 29.06.2019 18:00 - 29.06.2019 22:00
Sijainti: Savo
Tapahtumatyyppi: Muu kulttuuri
Lisätietoa: http://johannaoras.com/heittaydy-luovuuden-virtaan/

Kuvaus:
Heittäydy luovuuden virtaan!

Sielun kuvat, mielen sanat on voimaannuttava kokemus, kurssi mikä houkuttelee minuuden tutkiskeluun kuvataiteen ja kirjoittamisen keinoin.

  Kuvataiteilija Johanna Oraksen ja kirjailija Laura Paloheimon Sielun kuvat, mielen sanat -kurssi on Taidekartano Johanna Oraksen kesäkurssi, mikä järjestetään Punkaharjun taidekartanolla 29.6.2019 klo 18-22.00. Taidemaalarin ateljee tarjoaa mystisen atmosfäärin sukeltaa sinun sielusi kuviin, sinun mielesi sanoihin. Nauti maalaamisesta, väreistä ja uuden luomisesta. Luota rohkeasti intuitioon ja hahmota ääriviivasi uudelleen kannustavassa illassa.

  Intensiivisen illan aikana luodaan syvältä sisimmästä kumpuavia kuvia ja kirjoitetaan kuviin liittyviä tekstejä,muistikuvia,oivalluksia,tarinoitakin. Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta tai kirjoittamisesta,ainoastaan avoimen ja rohkean mielen! Lähde rohkeasti matkalle itseesi ja tule mukaan!

  Kurssimaksu 100€, sisältää kurssin aikana tarvittavat maalaus- ja kirjoittamisvälineet, sekä kahvi/teetarjoilun. Paikkoja on rajoitetusti. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se on sitova.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Pohjanlahden Rantatie on vanha, jo keskiajalla toiminut maantie, joka kulkee Suomen länsirannikkoa mukaillen Turun seudulta Tornioon saakka. (Pohjanlahden Rantatie – lähes 500 km luontoa, kulttuuria ja lähimatkailua, s.4–5)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2013