Nro 3-2010
Luokittelu: Pohjanmaa ;  Alue-esittelyt ;  Tapahtumat ;  Kesä ; 
Avainsanat: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki, Tangomarkkinat, tangomarkkinat, tango

Etelä-Pohjanmaa soi MONIPUOLISESTI musiikkia


Arja Koriseva, Marita Taavitsainen ja Jari Sillanpää Tangomarkkinoilla.

Suuria tunteita ja kirkkaita tähtiä Tangomarkkinoilla

  Parkettien partaveitsien kannattaa lankata tanssikenkänsä heinäkuussa, sillä Seinäjoen Tangomarkkinoilla on jälleen luvassa viisi päivää tangoa lähes tauotta. Suomalainen tango soi Seinäjoen kesässä yötä päivää, ja kerää yhteen maamme parhaat esiintyjät ja tanssinhaluiset tavikset. Entiseen tapaan Tangomarkkinoiden kattaus sisältää konsertteja, lavatansseja ja tanssikilpailuja, unohtamatta tangon kautta tulkittuja suuria tunteita ja hyväntuulista festivaalitunnelmaa.

   Tangomarkkinoiden esiintyjälista vilisee suomalaisen musiikin tähtinimiä: Amadeus, Antti Raiski, Arja Koriseva, Kaija Pohjola, Laura Voutilainen, Marita Taavitsainen, Jari Sillanpää... Konserteista löytyy taatusti jokaiselle suosikki ja vaikka tango ei ihan ominta genreä olisikaan, mukaan kannattaa tulla vaikka vain julkkiksia bongaamaan! Niidenkin, joilla tanssikengät eivät ihan vielä ole kulumassa puhki, kannattaa suunnata Seinäjoelle, sillä Tangomarkkinoilla tarjotaan myös tanssinopetusta, ja kuka tietää, ehkäpä siitä urkenisi ura myös lavatanssien SM-kisoihin?

   Tangomarkkinat huipentuvat lauantai-illan suuressa tangofinaalissa, jolloin maamme saa uudet kuninkaalliset.

Seinäjoen Tangomarkkinat 7.-11.7.2010Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »